SERFOLK 550X140 MX

FAQ

Har du en fråga? Du kanske hittar svaret här på vår sida med frågeställningar.

FAQ

Om du undrar något så kanske svaret redan finns. Se om din fråga finns på denna sidan först innan du skickar epost till oss. Kanske vi redan har svarat på din frågeställning. Om du inte hittar något svar på ditt spörsmål nedan hoppas vi att du ställer din fråga till oss så vi får komplettera FAQ! 

Vad kostar det att få en hemsida byggd av Serfolk?

Vi har tre paket som är en bra grund att stå på. Du ser priserna på paketen här. Vi erbjuder fasta priser på våra paket för då vet du alltid vad det kostar. Annars är vårt mål alltid att vilken budget du än har i en affärsrörelse ska du kunna ha en hemsida som är ett skyltfönster för ert företag. 

Finns det någon månadsavgift från Serfolk?

Nej det finns ingen månadsavgift.

Finns det någon årsavgift från Serfolk?

Nej det finns ingen årsavgift från Serfolk. Däremot betalar man en årsavgift till Hemsida24. 

Finns det någon annan avgift jag kan räkna med?

Man betalar alltid en årsavgift till Hemsida24. Årsavgiften är 1188 kr/år (2018). Har du ingen domän sedan tidigare så behövs en sådan. Den kostar 149 kr/år hos Hemsida24 (2018).

Ni säger att hemsidorna är i standardutförande. Hur stora blir hemsidorna?

Med standardutförande menar vi lika mycket text och bilder som finns i en mall från Hemsida24.

Måste jag vara teknisk för att kunna ha en hemsida?

Med Hemsida24 är allt väldigt enkelt. Kan du skriva i ett dokument på din dator, klistra in artiklar/bilder i Facebook eller kanske göra Powerpoint presentationer? Då kan du uppdatera och även bygga ut din hemsida från Serfolk helt själv.

Jag är totalt oteknisk och kan knappt byta kanal på TVns fjärrkontroll. Kan Serfolk hjälpa mig med uppdateringer hela året genom ett serviceavtal?

Vi arbetar just nu med att utforma ett sådant avtal för personer som dig. Du ska självklart också kunna ha en hemsida.

Kan man få hjälp av Serfolk att uppdatera och kanske bygga ut hemsidan?

Serfolk kan uppdatera och även bygga ut din hemsida om ni vill det. Vi blir oehört glada om ni vill fortsätta använda oss för uppdateringar eller utbyggnad av hemsidan efter publicering. Gäller det utbyggnad rekommenderar vi er att titta på "Tillval". Vid uppdatering och större utbyggnader gäller timpris enligt prislista.

Om jag har frågor efter publicering kostar det något då?

Ni får svar på frågor under tiden er hemsida byggs men även efter publicering får ni svar på frågor kostnadsfritt. Dock rekommenderar vi er att fråga Hemsida24 och deras support vid olika frågeställningar. Ni hittar deras support under "HJÄLP" längst ner till höger i webbverktyget eller här på denna sidan.

Hur lång tid tar det att bygga hemsidan?

Tidsaspekten är helt avgörande av vilket paket ni valt och hur många tillval ni velat bygga ut hemsidan med. Vårt mål är dock alltid att arbetstiden skall ligga på ca 1 vecka för paket Enkel och övriga paket med e v. tillval 2-3 veckor. 

Är era hemsidor anpassade till mobiltelefon och plattor?

Alla våra hemsidor byggs med en så kallad responsiv design vilket innebär att dom passar mobiltelefon och andra plattformar.

Jag har redan en hemsida med domännamn och webbhotell. Kan jag behålla domänen som redan är ganska inarbetat?

Du kan använda domänen du redan har. Det är inga problem. Om du använder epost på webbhotellet går det också bra att fortsätta att använda. Annars kopplar vi bara den epost du använder idag till hemsidan.

Går det att lösenordskydda undersidor?

Ja det går bra.

Det är mycket information att fylla i beställningsformuläret, behövs det?

Det kan kännas som det är mycket att gå igenom, men du kan låta Serfolk bestämma alla färger typsnitt och bilder.
Jag presenterar ett första förslag och du berättar vad du vill ändra. Efter det presenterar vi ett andra förslag och du berättar igen vad du vill ändra. Därefter publiceras sidan.

Använder ni löpande avtal där man är beroende av er hjälp?

Vi skriver inga bindande avtal där du behöver betala varje månad eller år. Du skriver på ett avtal om att vi bygger en hemsida till er enligt överenskommet paket och tillval. Om man vill bygga ut sin sida efter publicering med vår hjälp tillkommer tillvalspris eller timpris och vi tecknar då tilläggsavtal till grundavtalet enligt önskemål om utbyggnad. Då har ni alltid kontroll över era kostnader till Serfolk.

Frågor om webbutik

Ingår det verkligen en webbutik i alla era paket?

I alla våra paket ingår en enkel E-butik i Sverige på 5 produkter.

Kan jag få en webbutik där jag säljer utomlands?

Vi kan öppna en E-butik till er som kan sälja till andra länder. Dock ingår det inte i våra paket. E-butik utomlands kan du läsa mer om på vår sida Webbutik.

Hur tar man betalt i webbutiken?

För företagare finns PaysonCheckout läs mer om det här. För privatpersoner finns Swish och Eget betalsätt. Väljer köparen "Eget betalsätt" (detta kan du döpa till valfritt namn) kommer de att få upp betalningsinstruktioner. Säljaren kontrollerar att pengarna kommit in och skickar ut varan. Som eget betalsätt kan man använda PaysonKonto läs mer här.

Hur skaffar man Swish?

Du ansluter dig till Swish via din internetbank på din dator. Där kopplar du ihop ditt bankkonto med ditt mobilnummer. När du gjort detta kan du börja ta emot pengar via ditt mobilnummer. För att kunna skicka pengar behöver du även ladda ner Swish-appen “Swish Betalningar” och “BankID säkerhetsapp”. Läs mer om Swish.

Jag vill gärna köpa en hemsida med webbutik men vill ha en webbutik med fler än 5 produkter. Går det att ordna?

Vill man ha en webbutik med fler än 5 produkter går det att ordna. Hemsida 24 erbjuder webbutik med 15 produkter och webbutik med obegränsat antal produkter. Se priser för det här på Hemsida 24. Det som är så bra är att du kan börja med 5 produkter och sedan den dagen du vill bygga ut så kontaktar man Hemsida24 och berättar att man vill ha en större webbutik. Dock går det inte att gå från 15 produkter tillbaka till 5 produkter igen. Serfolk debiterar timpris för hjälp med en större webbutik. Har ni fler frågor runt detta kontakta Hemsida24 support.

Är det lätt att byta ut en produkt eller lägga dit en ny?

Det är väldigt lätt att ändra och lägga in nya produktbilder, text mm. Se hur du gör här.

Har du fler frågor om Hemsida24 hänvisar vi till deras support

Er kontakt

Jag som är kundansvarig på Serfolk heter Conny Nilsson och är Grafisk formgivare på Serfolk och svarar på alla frågor som kommer in. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till Serfolk. Kontakta gärna oss om du undrar något. Du kan använda vår epost eller formuläret nedan. Beställningar görs i beställningsformulär på paketsidor.

Kontakta oss här

OBS! Beställning görs via beställningsformulär på paketets sida.

Personuppgiftspolicy
Vi samlar in personuppgifter som lagras och när ni fyller i detta formulär och skickar det till oss så kan vi använda era personuppgifter. Lär mer på vår sida om Personuppgiftspolicy

  • Du godkänner att Serfolk och dess samarbetspartners använder dina personuppgifter när du trycker "Skicka fråga". Läs mer om vår personuppgiftspolicy i länken ovan.

Adress
Serfolk                                          
Brunnsvägen 23
261 93 SAXTORP

Epost
info@serfolk.se

Telefon 0702 - 43 08 15
(går ej att göra beställning via telefon)


Betalningsmottagare
Serfolk använder Firmify och är den ni får en faktura från i vårt namn.

Conny Nilsson Serfolk

Boka idag!

Boka idag! Serfolk bygger din hemsida till dig.

Information

FAQ

Kontakt

Serfolk | Hemsida till företag
Brunnsvägen 23
SAXTORP
info@serfolk.se