SERFOLK 550X140 MX

KONTAKT

Kontakta oss om det är något du undrar över. Vi blir oehört tacksamma för all kontakt för vi anser att vi utvecklas efter varje kontakt med kunder.

Kontakt

Serfolk är en pålitlig webbyggare för småföretag och är tillgänglig för alla företagare över hela Sverige. Min vision är att skapa effektiva lösningar och billigare alternativ till mindre företag och privatpersoner som behöver en webbsida.

Målsättningen är att kunna lösa frågan hur ni får en webbsida utan att vara beroende av en webbdesigner vid uppdateringen på er webbsida. Jag är här för att ge dig som kund en enklare tillvaro när det gäller synligheten på internet.

Reservation finns för att ibland kan det ta upp till 48 timmar innan du får svar på din epost. Läs gärna vad som gäller på våra sidor innan du gör din beställning. Detta för att undvika frågetecken kring din beställning. Läs gärna vår FAQ också.

Er kontakt

Jag som är kundansvarig på Serfolk heter Conny Nilsson och är Grafisk formgivare på Serfolk och svarar på alla frågor som kommer in. Jag vill passa på att tacka dig för att du tittat in till Serfolk. Kontakta gärna oss om du undrar något. Du kan använda vår epost eller formuläret nedan. Beställningar görs i beställningsformulär på paketsidor.

En tjej sparkar vatten vid strandkanten

Pressmaterial & filer

Pressansvarig är Conny Nilsson. Läs våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.

För mer information e-posta oss.

Kontakta oss här

OBS! Beställning görs via beställningsformulär på paketets sida.

Personuppgiftspolicy
Vi samlar in personuppgifter som lagras och när ni fyller i detta formulär och skickar det till oss så godkänner ni att vi kan använda era personuppgifter. Läs mer på vår sida om Personuppgiftspolicy

  • Du godkänner att Serfolk och dess samarbetspartners använder dina personuppgifter när du trycker "Skicka fråga". Läs mer om vår personuppgiftspolicy i länken ovan.

Adress
Serfolk                                          
Brunnsvägen 23
261 93 SAXTORP

Epost
info@serfolk.se

Telefon 0702 - 43 08 15
(går ej att göra beställning via telefon)


Betalningsmottagare
Serfolk använder Firmify och är den ni får en faktura från i vårt namn.

Conny Nilsson Serfolk

Boka idag!

Boka idag! Serfolk bygger din hemsida till dig.

Information

FAQ

Kontakt

Serfolk | Hemsida till företag
Brunnsvägen 23
SAXTORP
info@serfolk.se